شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار

كارشناس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار به گزارش مین فود، کارشناس دفتر پایش و نظارت بر مصرف فراورده های سلامت سازمان غذا و دارو، از افزایش مسمومیت های ناشی از مصرف قارچ های سمی در فصل بهار اطلاع داد.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، راضیه کشاورز ملکی، با اشاره به اینکه همه ساله در فصل بهار موجی از مسمومیت های ناشی از مصرف قارچ های سمی در کشور ایجاد می شود، اظهار داشت: بعضی از روش ها و معیارهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره در اثر تماس با قارچ، یا وجود حشرات در اطراف قارچ و محل رویش قارچ معیار علمی و صحیحی برای تشخیص عدم سمیت قارچ در همه موارد نیست. وی ادامه داد: بعضی از سموم موجود در قارچ های سمی، مقاوم به گرما بوده و فرآیندهای آماده سازی غذا مانند کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن، بخار پز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نیستند. کشاورز افزود: از مصرف قارچ های خودرو مخصوصاً قارچ هایی که در کنار تنه درختان، بخصوص درختان خشک شده می رویند یا قارچ های جمع آوری شده توسط افراد بومی، خودداری شود. کارشناس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: شناسایی انواع خوراکی قارچ از انواع سمی تنها بر مبنای خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه شناسی امکان پذیر است. کشاورز تصریح کرد: به هر فردی که مدعی تشخیص انواع سمی از انواع خوراکی قارچ می باشد نباید توجه کرد ضمن این که مصرف قارچ ها توسط پرندگان و سایر جانوران اهلی و وحشی هیچگاه نشان دهنده غیرسمی بودن قارچ برای انسان نیست. وی تصریح کرد: برای حفظ سلامت خود و خانواده تان تنها قارچ هایی را که توسط مراکز مجاز و در بسته بندی های دارای مجوز هستند، خریداری و مصرف کنید.


منبع:

1403/01/17
15:28:35
5.0 از 5
279
تگهای خبر: آب , بسته بندی , خرید , خوراكی
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است