جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است محققان توصیه می كنند؛ مین فود: مین فود: مطالعات نشان می دهد که مایکوپروتئین ممکنست جایگزین بهتری برای گوشت در کاهش کلسترول باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، رژیم غذایی نقش مهمی در تمام سیستم های بدن دارد. پروتئین اغلب بخشی از یک رژیم غذایی متعادل است و می تواند از منابع مختلفی تأمین شود. محققان به منابع پروتئین غیر حیوانی و مزایای آنها برای مصرف کنندگان، همچون نحوه تاثیر آنها بر اجزایی مانند کلسترول و سطح گلوکز خون علاقه مند هستند. در مطالعه اخیر، محققان مصرف مایکوپروتئین یا محصولات پروتئینی قارچی را با خوردن ماهی و گوشت طی چهار هفته مقایسه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد گروهی که مایکوپروتئین مصرف کردند تا ۱۰ درصد کاهش در سطوح خاصی از کلسترول را تجربه کردند. اگر تحقیقات آینده این یافته ها را تأیید کند، مصرف مایکوپروتئین امکان دارد ابزار دیگری جهت کمک به افراد در حفظ سطح کلسترول در محدوده سالم باشد. مایکوپروتئین از قارچ می آید و پروتئین بالایی دارد. محصولات حاوی مایکوپروتئین می توانند جایگزینی برای منابع حیوانی پروتئین مانند گوشت یا ماهی باشند. مایکوپروتئین همینطور حاوی مقادیر بالایی فیبر است. محققان مطالعه حاضر می خواستند ببینند که چگونه خوردن مایکوپروتئین به جای گوشت و ماهی بر سطح کلسترول تاثیر می گذارد، بخصوص در افرادی که اضافه وزن و سطح کلسترول بالایی داشتند. محققان خاطرنشان کردند که این افراد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی هستند. افراد می توانند از راه مداخلات سبک زندگی، همچون تغییر رژیم غذایی، بر سطح کلسترول خود تاثیر بگذارند. این مطالعه یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده با شرکت کنندگان بزرگسالان بین ۱۸ تا ۷۰ سال بود. همه شرکت کنندگان دارای شاخص توده بدنی ۲۷.۵ یا بالاتر بودند که نشان دهنده اضافه وزن بود. محققان فرض کردند که این معیار همینطور تضمین می نماید که شرکت کنندگان کلسترول بالایی دارند. محققان ۷۲ شرکت کننده را به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه محصولات گوشت و ماهی و گروه دیگر محصولات مایکوپروتئین دریافت نمودند. شرکت کنندگان نمونه خون را قبل و پس از مداخله برای تحلیل و بررسی ارسال کردند. به طور کلی، محققان بهبود بیشتری در سطح کلسترول در بین گروه مایکوپروتئین یافتند. برای شرکت کنندگان در گروه مایکوپروتئین، کلسترول کل حدود ۵٪ کاهش پیدا کرد. به صورت مشابه، سطح کلسترول بد LDL حدود ۱۰٪ در گروه مایکوپروتئین کاهش پیدا کرد. شرکت کنندگان در گروه مایکوپروتئین هم میانگین قند خون و غلظت پپتید c پایین تری نسبت به گروه کنترل داشتند. نویسنده این مطالعه، «جورج پاویس»، می گوید: «این مطالعه به شواهد بیشتری از مزایای سلامتی مایکوپروتئین، همچون پتانسیل آن در کاهش خطر بیماری قلبی عروقی، اضافه می کند.» منبع: minfood.ir 1403/01/29 14:30:01 5.0 از 5 309 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , تجربه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! پیش دیابت چیست؟ رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی جدیدترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی