استفاده از روش های مولکولی برای شناسایی منشا ژلاتین رستگار مطرح كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برای شناسایی منشا ژلاتین از فناوری هایی مانند آنالیزهای دستگاهی و روش های مولکولی پیشرفته استفاده می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، حسین رستگار، در رابطه با شناسایی و تشخیص منشأ ژلاتین های مصرفی در فرآورده های سلامت محور، اظهار نمود: هم اکنون روش های متفاوتی برای تشخیص ژلاتین استخراجی از گونه های جانوری مختلف در دنیا عرضه شده که در این رابطه مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، تحقیقات وسیعی در این حوزه های تشخیصی به کار گرفته است. وی ادامه داد: برای شناسایی منشأ ژلاتین از فناوری هایی مانند آنالیزهای دستگاهی، روش های مولکولی پیشرفته و همینطور استفاده از مدلهای پیشرفته ریاضی و آماری و هوش مصنوعی استفاده می شود. رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به این که این مرکز با بکارگیری این روش ها و مدلهای پیشرفته توانسته است حتی ظرفیت تشخیصی افتراقی منشأ نوع ژلاتین از پوست و استخوان را کسب کند، اظهار داشت: در این رابطه یافته های مرکز حلال ایران در مجلات معتبر با ایمپکت بالا به چاپ برساند. وی ضمن تاکید بر نظارت بر حلیت کالاهای سلامت محور بعنوان وظایف ذاتی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: برنامه های تخصصی و پایش های عالی در حوزه حلیت کالاهای سلامت محور هم اکنون در این مرکز درحال اجرا و پیگیری است. منبع: مین فود 1403/03/10 12:53:35 5.0 از 5 286 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , پیشرفت , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی جدیدترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی