هیچ گاه در طبیعت سراغ قارچ ها نروید متخصص قارچ شناسی هشدار داد؛ مین فود: یک دکترای تخصصی قارچ شناسی پزشکی، نسبت به برداشت قارچ از طبیعت هشدار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، انسیه لطفعلی اظهار داشت: روش تجربی، روش مطمئنی برای شناسایی قارچ نیست و حتما باید قارچ ها در محیط آزمایشگاهی مورد تشخیص قرار بگیرد. وی با اشاره به این که بیش از ۱۵ تا ۱۶ هزار گونه قارچ در سرتاسر دنیا شناسایی شده است، اضافه کرد: از این تعداد چیزی حدود هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار گونه از قارچ ها خوراکی هستند. لطفعلی افزود: ۶۰۰ گونه قارچ در طبیعت وجود دارد که خواص دارویی دارند. وی با اشاره به این که خیلی از قارچ ها در فصل بارندگی که رطوبت به میزان کافی وجود دارد در دشت و مراتع رشد می کنند، اضافه کرد: امسال نیز به سبب بارندگی های زیاد و افزایش رطوبت خاک، شرایط مناسبی برای رشد قارچ های وحشی در نقاط مختلف کشور به وجود آمده است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلان اینکه همه ساله در اوایل بهار و پاییز، مشاهده قارچ هایی که در محیط طبیعی خصوصاً زیر درختان رشد کرده و بطورکامل شبیه قارچ خوراکی هستند، توجه برخی افراد را برمی انگیزد، اظهار داشت: باید بدانید همه انواع قارچ ها، خوراکی نیستند، بلکه برخی از آنها سمی و خطرناک هستند تا جایی که خوردن چند و حتی یک قارچ سمی می تواند کبد، کلیه یا حتی مغز را از کار انداخته و در مواردی موجب مرگ مصرف کننده نیز شود. لطفعلی با اعلان اینکه تشخیص دادن این که آیا قارچی که رشد کرده، سمی است یا خوراکی، اصلاً بصورت چشمی ممکن نیست، افزود: روش تجربی، روش مطمئنی برای شناسایی نیست و حتما باید قارچ در محیط آزمایشگاهی مورد تشخیص قرار بگیرد. وی افزود: تنها در لابراتوار میزان توکسین های موجود در قارچ ها اندازه گیری و یا سمیت آن مشخص می شود. لطفعلی درباره ی نشانه های مسمومیت با قارچ های سمی نیز اظهار داشت: اصطلاحی با عنوان mycetismus وجود دارد به مفهوم خوردن قارچ سمی، به این معنا که فرد مستقیماً قارچ را چیده و آنرا مورد مصرف خوراکی قرار داده است. 1403/03/13 17:51:47 5.0 از 5 309 تگهای خبر: پزشك , خوراكی , دارو , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران حاملگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم متاهل ها کمتر افسرده می شوند پربحث ترین ها استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا آخر سال عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت جدیدترین ها استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا آخر سال عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت راهکار طب ایرانی برای مبتلا نشدن به بیماری های تنفسی حال ناخوش مراکز الزامی درمان اعتیاد در چرخه ای معیوب شیراز میزبان شانزدهمین کنگره قلب خاورمیانه می شود معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی