تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید

تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید مین فود: اصفهان پیروی از یک رژیم غذایی ناسالم می تواند منجر به تغییراتی در مغز شود و این تغییرات مغزی ممکنست با افسردگی و اضطراب همراه باشد.



به گزارش مین فود به نقل از ایسنا و به نقل از مجله Nutritional Neuroscience، یک مطالعه جدید، شامل اسکن مغزی ۳۰ داوطلب، نشان میدهد که رژیم غذایی نامناسب می تواند منجر به تغییرات مغزی همچون تغییر در انتقال دهنده های عصبی و کاهش ماده خاکستری مغز شود. این تغییرات با مشکلات سلامت روان مانند افسردگی و اضطراب ارتباط مستقیمی دارد.

تحقیقات نشان میدهد که رژیم های غذایی نامناسب موجب تغییراتی در ساختار مغز می شوند و بر سلامت روان تاثیر می گذارد. از ین جهت، پیروی از یک رژیم مدیترانه ای می تواند به حفظ تعادل انتقال دهنده های عصبی و حجم ماده خاکستری در مغز کمک نماید و در نتیجه بهزیستی ذهنی را ارتقا دهد.

اسکن های مغزی تغییرات شایان توجهی را در انتقال دهنده های عصبی و حجم ماده خاکستری افرادی که رژیم غذایی نامناسبی دارند، در مقایسه با افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند، نشان میدهد.

همچنین، پژوهشگران دریافتند که این تغییرات با نشخوار فکری، به عنوان قسمتی از معیارهای تشخیصی مؤثر بر سلامت روان، مانند افسردگی و اضطراب، مرتبط می باشد.




اثرات عصبی شیمیایی رژیم غذایی

وقتی فردی از یک رژیم غذایی باکیفیت پایین و نامناسب پیروی می کند، اسید گاما آمینوبوتیریک (GABA) کاهش و گلوتامات بیشتر می شود، این دو ماده به عنوان انتقال دهنده عصبی، همراه با کاهش حجم ماده خاکستری، در قشر جلوی مغز، به خوبی ارتباط بین آن چه که می خوریم و آن چه که احساس می نماییم را نشان می دهند.

دکتر Piril Hepsomali از دانشگاه Reading می گوید: ما می بینیم افرادی با رژیم غذایی ناسالم، رژیمی سرشار از قند و چربی اشباع شده، دارای عدم تعادل در انتقال عصبی تحریکی و مهاری و همین طور کاهش حجم ماده خاکستری در قسمت جلویی مغز هستند. این قسمت از مغز با مسائل مربوط به سلامت روان مانند افسردگی و اضطراب درگیر است.

بررسی اثرات رژیم غذایی بر انتقال عصبی

علت و چرایی تاثیر رژیم غذایی بر مغز هنوز در دست بررسی می باشد. همانطور که در مطالعات جدید نشان داده شده است، ممکنست اضافه وزن و الگوهای غذایی که سرشار از چربی های اشباع هستند موجب تغییر در متابولیسم گلوتامات و GABA و انتقال عصبی شوند. همین طور نشان داده شده است که رژیم غذایی با چربی اشباع و قند بالا، تعداد نورون های پاروالبومین، که اسید گاما آمینوبوتیریک را به محل مورد نیاز در بدن می رسانند، می کاهد.

پیامدهای طولانی مدت رژیم غذایی بر ساختار مغز

رژیم های غذایی ناسالم نیز موجب افزایش گلوکز و انسولین خون می شود. این امر موجب افزایش گلوتامات در مغز و پلاسما می شود. در نتیجه تولید و انتشار GABA را کم می کند. داشتن یک رژیم غذایی سرشار از چربی و کلسترول می تواند موجب تغییراتی در غشای سلولی شود. همانطور که در این مطالعه مشاهده شد، این تغییرات در شیمی مغز ممکنست منجر به تغییر در حجم ماده خاکستری مغز شود.

این مطالعه توسط دانشگاه Reading، دانشگاه Roehampton، و دانشگاه FrieslandCampina (هلند) و کینگز کالج لندن انجام شد و نتایج آن بتازگی در مجله Nutritional Neuroscience انتشار یافته است.





منبع:

1403/04/19
15:29:09
5.0 از 5
268
تگهای خبر: اضافه وزن , چربی , رژیم غذایی , سلامت
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است