کاهش فشارخون و خطرات قلبی با خوردن میوه و سبزیجات مطالعه نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، یک کارآزمایی بالینی جدید نشان داده است که خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر می تواند فشار خون را کم کند و سلامت قلب را با کاهش سطح اسید در بدن بهبود بخشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج کارآزمایی نشان داد اشخاصی که دو تا چهار فنجان میوه و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند با کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی و همینطور بهبود سلامت کلیه مواجه بودند. «مانیندر کاهلون»، سرپرست تیم پژوهش و دانشیار دانشگاه تگزاس، اظهار داشت: «این امر از سفارش ما بر مبنای این که میوه ها و سبزیجات باید درمان بنیادی برای بیماران دچار فشار خون بالا باشد، حمایت می کند، چونکه ما به هر سه هدف سلامت کلیه، کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی با میوه ها و سبزیجات دست می یابیم.» به گفته محققان، پزشکان ابتدا باید از مردم بخواهند که میوه ها و سبزیجات بیشتری پیش از شروع مصرف داروهای فشار خون مصرف کنند. دکتر «دونالد وسون»، محقق ارشد و پروفسور پزشکی داخلی دانشگاه تگزاس، توضیح داد: «مداخلات غذایی برای مدیریت بیماری مزمن اغلب سفارش نمی شوند و حتی کمتر اجرا می شوند، چونکه چالش های زیادی برای وادار کردن بیماران به اجرای آنها وجود دارد. با این حال، آنها مؤثر هستند و از کلیه و قلب و عروق محافظت می کنند.» وسون در ادامه اضافه کرد: «ما باید تلاشهای خویش را برای گنجاندن آنها در مدیریت بیمار افزایش دهیم و به صورت گسترده تر، رژیم های غذایی سالم را برای جمعیت هایی که در معرض خطر ابتلاء به بیماری های کلیوی و قلبی عروقی هستند قابل دسترس تر نماییم.» وسون اظهار داشت: «این کارآزمایی بالینی بر مبنای مطالعات قبلی انجام شده است که نشان داده است رژیم های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی سبب افزایش سطح اسید خون می شوند و سلامت کلیه ها از آنجاییکه این اندام بیش از اندازه کار می کند تا آن اسیدها را از خون فیلتر کند، صدمه می بیند.» وی توضیح داد: «ما فرض کردیم که یکی از طریق هایی که میوه ها و سبزیجات هم برای کلیه ها و هم برای قلب سالم هستند، اینست که میزان اسید موجود در رژیم غذایی و در نتیجه میزان اسیدی را که کلیه ها باید از بدن خارج کنند، کم می کنند.» برای این کارآزمایی، محققان گروهی متشکل از ۱۵۳ بیمار دچار فشار خون بالا و سطوح بسیار بالای اسید خون را به سه گروه تقسیم کردند. یک گروه میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کردند، گروهی دیگر روزانه دو قرص بی کربنات سدیم مصرف کردند و گروه سوم مراقبت های استاندارد را دنبال کردند. گروه بی کربنات سدیم نسبت به گروه کنترل از سلامت کلیوی بهتری برخوردار بود، اما فشار خون و فواید سلامت قلب گروه میوه ها و سبزیجات را به دست نیاورد. علاوه بر این، اشخاصی که میوه ها و سبزیجات بیشتری می خوردند به دوزهای کمتری از داروهای فشار خون نیاز داشتند. منبع: minfood.ir 1403/05/26 14:33:04 5.0 از 5 226 تگهای خبر: استاندارد , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چای سبز ماچا خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن را بهبود می بخشد علایم انواع سرطان ریه میان وعده های سالم برای دانش آموزان رسیدگی به افزایش هزینه های بیمه سلامت به سبب عدم رعایت قانون نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند پربحث ترین ها چای سبز ماچا خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن را بهبود می بخشد علایم انواع سرطان ریه روش روکش کشی بر روی ورق mdf و ملامین نان تیره بخورید جدیدترین ها چای سبز ماچا خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن را بهبود می بخشد علایم انواع سرطان ریه روش روکش کشی بر روی ورق mdf و ملامین نان تیره بخورید میان وعده های سالم برای دانش آموزان پادکست رسیدگی به افزایش هزینه های بیمه سلامت به سبب عدم رعایت قانون چرا حملات قلبی اتفاق می افتد؟ فرآورده های غذایی ته لنجی و کولبری در فروشگاه های بزرگ زنجیره ای سردار اخوان: سپاه در خدمت مناطق کم برخوردار می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی