خطر چاقی در افراد با مزاج سرد یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه با عنوان این مطلب که مزاج هر فرد به ژنتیک و کارهای بدنی او بستگی دارد، اظهار داشت: مزاج می تواند در طولانی مدت در بعضی از واکنش های بدنی و کارها مؤثر باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر محمدباقر ملجایی دبیر اجرائی نخستین سمینار مزاج شناسی و طب سنتی، گفت: باید بدانیم طب سنتی نشأت گرفته از دانش و تجربیات گذشتگان است که باید از آن در راه درست و نیازسنجی برمبنای علم روز دنیا، استفاده گردد. امروزه متأسفانه شاهد می باشیم در بعضی از زمینه ها افرادی حضور دارند که دانش کافی ندارند و با اهداف خاصی در امور پزشکی و سلامت افراد دخالت می کنند. وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این رویداد آنست که بتوانیم با زبان ساده از مباحث و مطالبی که از گذشتگان به ما رسیده است بهره ببریم. بطور قطع دانستن مباحث ساده و کاربردی برای پیش گیری از بیماری، رعایت بهداشت فردی، درمان عفونت های سبک می تواند کمک کننده باشد. صد البته که طب سنتی نمی تواند به تنهایی بیماریهای سخت علاج را درمان کند اما می تواند در پایین آوردن عوارض و علایم بیماریها مؤثر باشد. این متخصص تغذیه با تأکید بر این مهم که مزاج برمبنای طبیعت افراد به ۴ دسته تقسیم می شود، عنوان کرد: مزاج برمبنای کارهای بدنی افراد می تواند متفاوت باشد، در فیزیولوژی افراد ۴ نوع مزاج وجود دارد که شامل سرد و خشک، سرد و تر، گرم و خشک و گرم و تر می شود. وی افزود: مزاج هر فرد به ژنتیک و کارهای بدنی او بستگی دارد. خیلی از هورمون ها نیز می توانند موجب تغییر مزاج شوند به عنوان مثال یکی از این هورمون ها، هورمون تیروئید است مزاج می تواند موجب تغییر عملکرد هورمون تیروئید شود. این محقق علوم پزشکی اشاره کرد: مزاج می تواند در طولانی مدت در بعضی از واکنش های بدنی و کارها مؤثر باشد به عنوان مثال افرادی که مزاج سرد و خشک دارند، گرفتار چاقی و اضافه وزن می شوند، همین طور مزاج می تواند در روند پیری، در سبک زندگی و ابتلاء به بیماریها نقش مؤثری داشته باشد و باید بتوان این رفتارها را شناخت و درمان کرد. سمینار مزاج شناسی و طب سنتی به همت مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی سفیران دانش و سلامت، دانشگاه آزاد اسلامی تهران و پژوهشکده پیشگامان سلامت و با حضور متخصصین طب سنتی، اساتید دانشگاهی و افراد دانشمند این طب و با هدف بهبود سلامت جامعه، پیش گیری از بیماری و ارتقای دانش افراد، در روز ۸ شهریور ۱۴۰۳ در تهران انجام می شود. 1403/05/29 10:49:01 5.0 از 5 247 تگهای خبر: اساتید , اضافه وزن , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی پیش دیابت چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی جدیدترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی