نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد یافته محققان ایرلندی؛ مین فود: آیا می خواهید از سکته مغزی دور بمانید؟ آب بنوشید، نوشابه های گازدار مصرف نکنید و از مصرف نوشیدنی های میوه ای خودداری کنید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «اندرو اسمیت»، محقق ارشد این پژوهش و استاد اپیدمیولوژی بالینی در دانشگاه گالوی ایرلند، اظهار داشت: «در حالی که فشار خون بالا مهم ترین عامل خطر است، خطر سکته مغزی می تواند بوسیله انتخاب سبک زندگی سالم در رژیم غذایی و فعالیت بدنی کم شود.» وی در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «به عنوان یک پزشک و به عنوان فردی که در مورد خطر سکته مغزی مطالعه کرده است، ما مردم را تشویق می نماییم که از مصرف نوشیدنی های گازدار و میوه ای اجتناب کنند یا مصرف آنها را به حداقل برسانند و بجای آن به نوشیدن آب روی آورند.» این سفارش نتیجه یک مطالعه جهانی در مورد عوامل خطر سکته مغزی است. حدودا ۲۷۰۰۰ نفر در ۲۷ کشور جهان را شامل می شود که بالاتر از ۱۳۰۰۰ نفر نخستین سکته مغزی خودرا تجربه کردند. سکته مغزی یک وضعیت جدی است که در آن خون رسانی به قسمتی از مغز قطع می شود که یا به سبب لخته شدن خون است یا خونریزی مغز. تحقیقات جدید نوشیدنی های گازدار- همچون نوشیدنی های حاوی قند یا شیرین کننده های مصنوعی- را با ۲۲ درصد بیشتر خطر سکته مغزی مرتبط دانست. محققان خاطرنشان کردند که خیلی از محصولاتی که به عنوان آبمیوه به بازار عرضه می شوند از کنسانتره تولید شده و حاوی مواد نگهدارنده و قندهای افزودنی است که ممکنست خطر سکته مغزی را افزایش دهد. آبمیوه ها احتمال سکته مغزی را تا ۳۷ درصد می افزایند. این خطر با مصرف دو وعده یا بیش از این نوشیدنی ها در روز سه برابر می شود و زنان بیشترین خطر سکته مغزی خونریزی دهنده در رابطه با مصرف آبمیوه را داشتند. اسمیت می گوید: «این موضوع در مورد همه آبمیوه ها صدق نمی نماید. آبمیوه های تازه به احتمال زیاد فوایدی را به همراه دارند، اما آبمیوه های بازاری تولید شده از کنسانتره، با مقدار زیادی قند اضافه شده و مواد نگهدارنده، ممکنست مضر باشند.» وی در ادامه اضافه کرد: «تحقیقات ما نشان میدهد که احتمال سکته مغزی با مصرف بیشتر نوشابه های گازدار بیشتر می شود.» نتایج نشان داد که مصرف کم قهوه خوب است، اما خطر سکته مغزی بعد از چهارمین فنجان ۳۷ درصد افزایش پیدا کرد. خبر برای چای خورها بهتر بود. نوشیدن سه تا چهار فنجان چای سیاه در روز خطر سکته مغزی را ۲۹ درصد می کاهد، در صورتیکه همین مقدار چای سبز با ۲۷ درصد کاهش خطر مرتبط می باشد. در نهایت، وقتی صحبت از رفع تشنگی می شود، این واقعیت را در نظر داشته باشید: بنظر می رسد نوشیدن بالاتر از هفت فنجان آب در روز احتمال سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون را کم می کند. 1403/07/16 12:29:19 5.0 از 5 301 تگهای خبر: آب , پزشك , تجربه , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط یک برچسب شفاف روی پوست، هوای سلامتی شما را دارد باید وضعیت اقتصادی بهتری برای جامعه پزشکی فراهم گردد مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته مصرف ماست احتمال مبتلا شدن به سرطان های کشنده را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود سفارش های مهم برای حاملگی سالم پربحث ترین ها یک برچسب شفاف روی پوست، هوای سلامتی شما را دارد باید وضعیت اقتصادی بهتری برای جامعه پزشکی فراهم گردد مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته مصرف ماست احتمال مبتلا شدن به سرطان های کشنده را کاهش می دهد جدیدترین ها یک برچسب شفاف روی پوست، هوای سلامتی شما را دارد باید وضعیت اقتصادی بهتری برای جامعه پزشکی فراهم گردد مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته مصرف ماست احتمال مبتلا شدن به سرطان های کشنده را کاهش می دهد میوه ای با خواص ضد سرطان رزماری گیاهی با خواص اعجاب انگیز رژیم غذای یویو به کلیه ها لطمه می رساند خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم خرید انواع سرفیس لپ تاپ اکالیپتوس درختی با خواص درمانی اعجاب انگیز تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی