جسم و روحتان را با این نوشیدنی جلا دهید به گزارش مین فود، یک جرعه آرامش، یک دنیا سلامتی؛ عرق بهار نارنج با عطر دل انگیز و خواص شگفت انگیزش، بهترین همراه برای آرامش اعصاب، بهبود گوارش و افزایش انرژی است. از طبیعت بنوشید و طراوت را احساس کنید. به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، بهار نارنج، شکوفه ی درخت نارنج، یکی از معطرترین و ارزشمندترین گیاهان دارویی است که از گذشته های دور در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته است. این گل های سفید رنگ که در فصل بهار بر درختان نارنج می رویند، علاوه بر این که رایحه ای دلنشین دارند، دارای خواص درمانی بی شماری هم هستند. در خیلی از شهر های ایران، به ویژه در مناطق شمالی و جنوبی کشور، از این گیاه در تهیه عرقیات گیاهی، دمنوش ها، مرباها و حتی در صنعت عطرسازی استفاده می شود. ترکیبات موجود در بهار نارنج سبب شده که این گیاه در درمان خیلی از مشکلات جسمی و روحی نقش مؤثری داشته باشد. خواص آرام بخش و تاثیر بر سیستم عصبی یکی از مهم ترین و شناخته شده ترین فواید بهار نارنج، خاصیت آرام بخشی آن است. این گیاه از دیر باز بعنوان یک داروی طبیعی برای کاهش اضطراب، استرس و بی خوابی مورد استفاده قرار می گرفته است. دمنوش بهار نارنج، به علت ترکیبات فلاونوئیدی و آلکالوئیدی خود، بر سیستم عصبی تاثیر می گذارد و سبب کاهش تنش های عصبی می شود. مصرف منظم آن می تواند به بهبود کیفیت خواب کمک نماید و برای اشخاصی که از بی خوابی یا خواب نامرتب رنج می برند، گزینه ای عالی بحساب می آید. همچنین، استنشاق رایحه ی بهار نارنج، بخصوص در چارچوب عطر یا اسانس، می تواند باعث آرامش ذهن و افزایش تمرکز شود. تقویت دستگاه گوارش و بهبود عملکرد هضم بهار نارنج علاوه بر خاصیت آرام بخشی، تأثیرات مثبتی بر عملکرد دستگاه گوارش دارد. این گیاه به هضم بهتر غذا کمک کرده و مانع از ایجاد نفخ و سوءهاضمه می شود. مصرف عرق یا دمنوش آن پس از وعده های غذایی می تواند از بروز مشکلات گوارشی مانند اسپاسم های معده و روده جلوگیری نماید. همچنین، ترکیبات موجود در بهار نارنج، سبب تحریک ترشح آنزیم های گوارشی می شوند که در نتیجه ی آن، فرآیند هضم مواد غذایی سریع تر و بهتر صورت می گیرد. اشخاصی که گرفتار مشکلاتی مانند سندروم روده ی تحریک پذیر (IBS) هستند هم می توانند با مصرف متعادل این گیاه، علایم بیماری خویش را کاهش دهند. تأثیر بر سلامت قلب و تنظیم فشار خون مطالعات نشان داده اند که مصرف بهار نارنج می تواند تأثیرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق داشته باشد. این گیاه به تنظیم فشار خون کمک کرده و برای اشخاصی که گرفتار فشار خون پایین هستند، می تواند مفید باشد. البته، اشخاصی که فشار خون بالا دارند، باید در مصرف آن احتیاط کنند، چونکه امکان دارد در بعضی موارد سبب افزایش فشار خون شود. علاوه بر این، بهار نارنج به واسطه ی ترکیبات آنتی اکسیدانی خود، به کاهش التهابات عروقی و پیشگیری از تصلب شرایین کمک می نماید. در نتیجه، مصرف متعادل آن می تواند خطر ابتلاء به بیماری های قلبی-عروقی را کم کند. افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن بهار نارنج حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات مفیدی است که می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت نمایند. این گیاه به کاهش اثرات منفی رادیکال های آزاد که سبب پیری زودرس و بروز بیماری های مزمن می شوند، کمک می نماید. همچنین، مصرف آن می تواند سبب افزایش انرژی و رفع خستگی شود. به همین دلیل، برخی افراد از آن بعنوان یک نوشیدنی انرژی زا و جایگزینی طبیعی برای نوشیدنی های کافئین دار استفاده می نمایند. روش های مختلف مصرف بهار نارنج بهار نارنج را میتوان به روش های مختلفی مصرف کرد. یکی از رایج ترین روش ها، استفاده از عرق بهار نارنج است که به شکل نوشیدنی یا در ترکیب با سایر دمنوش ها مصرف می شود. دمنوش این گیاه هم یکی از محبوب ترین نوشیدنی های سنتی به حساب می آید که معمولا همراه با عسل یا لیمو استفاده می شود. علاوه بر این، در بعضی مناطق، از شکوفه های بهار نارنج برای تهیه مربا و شربت های خوش طعم استفاده می نمایند. اسانس آن هم در صنایع عطرسازی و تولید صابون و لوسیون های گیاهی به کار می آید. بهار نارنج یک گیاه معجزه آسا با خواص دارویی فراوان است که می تواند در بهبود خیلی از مشکلات جسمی و روحی نقش داشته باشد. از کاستن استرس و اضطراب گرفته تا بهبود عملکرد گوارش و تقویت سیستم ایمنی، این گیاه می تواند جایگزین مناسبی برای خیلی از داروهای شیمیایی باشد. با این وجود، همان گونه که در مورد هر ماده ی گیاهی دیگر صادق است، مصرف بیش از اندازه آن امکان دارد عوارضی ایجاد نماید. اشخاصی که دارای مشکلات قلبی یا فشار خون بالا هستند، بهتر است پیش از مصرف منظم آن با پزشک خود مشورت کنند. در مجموع، بهار نارنج با رایحه ی دل انگیز و خواص درمانی متعدد، می تواند بخشی از سبک زندگی سالم باشد و به ارتقاء کیفیت زندگی کمک نماید. روش تولید عرق بهار نارنج برای تهیه عرق بهار نارنج، شکوفه های تازه ی درخت نارنج در فصل بهار چیده شده و در فرایند تقطیر با بخار آب، عصاره ی معطر آن استخراج می شود. این فرایند سبب می شود که ترکیبات مفید و اسانس های طبیعی گل حفظ شوند و محصولی با طبع گرم و عطری دل انگیز حاصل شود. عرق بهار نارنج معمولا به شکل خالص مصرف می شود، اما گاهی در ترکیب با سایر گیاهان دارویی هم استفاده می شود تا خواص آن تقویت شود. نحوه مصرف عرق بهار نارنج به صورت نوشیدنی؛ یکی از رایج ترین روش های استفاده از عرق بهار نارنج، مصرف آن به شکل نوشیدنی است. میتوان یک تا دو قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج را در یک لیوان آب ولرم یا سرد ریخته و به شکل روزانه مصرف کرد. اضافه کردن عسل یا آب لیمو هم می تواند طعم آنرا دلچسب تر کند. در تهیه شربت؛ ترکیب عرق بهار نارنج با آب، شکر یا عسل و چند قطره آب لیمو، یک شربت خوش عطر و خنک کننده ی فوق العاده می سازد که برای روزهای گرم تابستان بسیار مفید می باشد. به عنوان دمنوش؛ ترکیب عرق بهار نارنج با چای یا سایر گیاهان دارویی مانند بابونه و گل گاوزبان، یک دمنوش آرام بخش و تقویت کننده اعصاب بوجود می آورد. در آشپزی و شیرینی پزی؛ در بعضی از دستورهای آشپزی و شیرینی پزی، بخصوص در تهیه دسرهای سنتی ایرانی مانند فرنی، حلوا و شله زرد، از عرق بهار نارنج برای عطر و طعم بهتر استفاده می شود. منبع: مین فود 1403/11/25 14:04:50 5.0 از 5 73 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , ایمنی , برند این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط میوه ای با خواص ضد سرطان رزماری گیاهی با خواص اعجاب انگیز خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم اکالیپتوس درختی با خواص درمانی اعجاب انگیز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود سفارش های مهم برای حاملگی سالم پربحث ترین ها مصرف ماست احتمال مبتلا شدن به سرطان های کشنده را کاهش می دهد میوه ای با خواص ضد سرطان رزماری گیاهی با خواص اعجاب انگیز رژیم غذای یویو به کلیه ها لطمه می رساند جدیدترین ها مصرف ماست احتمال مبتلا شدن به سرطان های کشنده را کاهش می دهد میوه ای با خواص ضد سرطان رزماری گیاهی با خواص اعجاب انگیز رژیم غذای یویو به کلیه ها لطمه می رساند خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم خرید انواع سرفیس لپ تاپ اکالیپتوس درختی با خواص درمانی اعجاب انگیز جسم و روحتان را با این نوشیدنی جلا دهید شگفتی های شیرین بیان از درمان بیماریها تا جوانی پوست دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی