كاهش ریسك بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب محققان فنلاندی توصیه می كنند؛ مین فود: محققان عنوان می كنند مصرف چهار وعده ماهی چرب در هفته به افزایش میزان كلسترول خوب و پیشگیری از بیماری قلبی كمك می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داد ماهی های چرب باعث افزایش اندازه و تركیب لیپید ذرات HDL (كلسترول خوب) در افراد مبتلا به اختلال متابولیسم گلوكز می گردد. همچنین مصرف روزانه ۳۰ ml روغن كاملینا در كاهش ذرات مضر كلسترول بد یا LDL مفید است؛ روغن كاملینا سرشار از اسید آلفا-لینولنیك است كه یك اسیدچرب امگا۳ ضروری به حساب می آید. لیپوپروتئین LDL پیش عامل مبتلا شدن به LDL است. مطالعات قبلی نشان داده اند كه اسیدهای چرب امگا۳ با زنجیره طویل كه در ماهی یافت می شوند دارای تاثیر مفیدی بر اندازه و تركیب لیپوپروتئین هستند. به گفته محققان دانشگاه فنلاند شرقی، هر دو این تغییرات باعث كاهش ریسك بیماری های قلبی-عروقی می شوند. در این مطالعه، تیم تحقیق حدود ۱۰۰ مرد و زن فنلاندی را در رده سنی ۴۰ تا ۷۲ سال كه مبتلا به اختلال متابولیسم گلوكز بودند، مورد بررسی قرار دادند. شركت كنندگان مطالعه به صورت تصادفی به چهار گروه تقسیم شدند و به مدت ۱۲ هفته خوراكی تعیین شده را مصرف كردند: گروه روغن كاملینا، گروه ماهی چرب، گروه ماهی كم چرب، و گروه كنترل. به گفته محققان، افراد در گروه روغن كاملینا و گروه ماهی چرب دارای میزان بالاتر كلسترول HDL و میزان كمتر كلسترول LDL بودند، اما در گروه مصرف كننده ماهی كم چرب تغییراتی در تعداد، اندازه یا تركیب ذرات لیپوپروتئین مشاهده نشد. 1397/02/08 13:22:30 5.0 از 5 5035 تگهای خبر: كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف ماهی در طول حاملگی برای جنین پرفایده است آب گوجه فرنگی ریسك بیماری های قلبی را می كاهد گنجاندن گردو در رژیم غذایی بهترین راهكار كاهش كلسترول مصرف ۳ عدد تخم مرغ در هفته، خطر مرگ زودرس را زیاد می كند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار جدیدترین ها سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی