به گزارش مین فود به نقل از مهر، مهندس محراب آقازاده اضافه كرد: بیشترین شكایت های ثبت شده از عرضه مواد غذایی صنفی سنتی فاسد (۱۰درصد)، دفع غیر بهداشتی فاضلاب (۶درصد) و عرضه مواد غذایی بسته بندی شده فاقد تاریخ مصرف معتبر (۵درصد) بوده است. همینطور صنف نانوایی (۱۱ درصد)، اغذیه فروشی و شكایت از اصناف اغذیه فروشی، ساندویچ و پیتزا با ۱۰ درصد، سلف سرویس و رستوران با ۷ درصد و بقالی و سوپر ماركت با ۶ درصد، بیشترین شكایات را به خود اختصاص داده اند. وی اظهار داشت: تعداد ۱۰۱۵ خبر یا شكایت منجر به كشف، جمع آوری و معدوم سازی كالاهای صدمه رسان به مصرف كننده به میزان ۱۵۰۰ كیلوگرم و ۷۵۹ لیتر انواع مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف شد كه بیشترین این مواد غذایی شامل انواع لبنیات تاریخ گذشته و فاسد، نوشابه، آبمیوه تاریخ گذشته، انواع تنقلات و غیره بوده است. آقازاده اضافه كرد: بیشترین فراوانی اخبار و شكایات در مهر ماه به ترتیب در حوزه تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشكی شهید بهشتی (۱۹درصد)، مشهد ( ۱۲درصد)، ایران (۱۱درصد) و در مرتبه های بعدی دانشگاه های علوم پزشكی اصفهان، شیراز، البرز، تهران، تبریز، كرمان و قم قرار دارند. وی اظهار داشت: در همین راستا اقدامات بازرسان بهداشت محیط دانشگاه ها منجر به معرفی ۲۵۰ صنف متخلف به مراجع قضایی، صدور ۱۵۴۲ اخطار كتبی به منظور رفع نقصها بحرانی و غیر بحرانی اصناف متخلف و ۲۵۰ صنف مورد شكایت منجر به رفع نقص شده است. آقازاده اضافه كرد: سامانه بهداشت ۱۹۰ به طور شبانه روزی و در تمام ایام هفته، آماده دریافت شكایت های بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای است. هموطنان می توانند از اقصی نقاط كشور با شماره تلفن ۱۹۰ تماس حاصل كرده و شكایات بهداشتی خویش را مطرح نمایند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود.