پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اكسیدان و فیبر است

یافته محققان اسپانیایی؛

پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اكسیدان و فیبر است به گزارش مین فود یك مطالعه جدید نشان داده است پوست دانه قهوه كه معمولا آنرا دور می ریزند مملو از آنتی اكسیدان و فیبر است.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند كه میزان آنتی اكسیدان در پوست قهوه ای و نقره ای دانه قهوه بسیار بالاست.

پوست نقره ای قهوه یكی از لایه های محافظ دانه قهوه است كه در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته می شود و معمولاً این بخش از دانه قهوه روانه زباله می شود.

محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقره ای و قهوه ای قهوه مملو از فیبر و فنول است كه خواص آنتی اكسیدانی و ضدمیكروبی آن ۵۰۰ برابر ویتامین C است.

این بخش از دانه قهوه همینطور حاوی میزان بالای ملانویدین است كه در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوه ای می دهد.

این در حالی است كه خواص بیولوژیكی ملانویدین ها به علت طیف وسیعی از كاربردهای عملی، مانند پیشگیری از رشد پاتوژن های مضر در محصولات غذایی، مهار می شود.

محققان امیدوارند كه یافته های آنها به تولیدكنندگان مواد غذایی كمك نماید تا روشی جهت استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند.


منبع:

1398/05/04
14:23:56
5.0 از 5
4908
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , غذا , قهوه , محصولات
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است