تأثیر عسل در بهبود سرفه های سرماخوردگی نتایج تحقیق محققان آكسفورد نشان می دهد؛ مین فود: هم اكنون هیچ درمانی برای سرماخوردگی عادی وجود ندارد اما نتایج تحقیق جدید نشان داده است یك قاشق عسل می تواند تحمل آنرا آسان تر كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مدت های مدیدی است که والدین برای تسکین سرفه و گلودرد فرزندان شأن در زمان ابتلاء به سرماخوردگی، از عسل استفاده می نمایند. اما بررسی ۱۴ آزمایش بالینی نشان داده است عسل دارای خواص خوبی در این حوزه است. یافته ها نشان داد کودکان و بزرگسالانی که عسل مصرف کرده بودند در مقایسه با انهایی که شربت های ضدسرفه، داروهای ضدسرماخوردگی و آلرژی بهره برده بودند، سرفه های با شدت کمتری داشتند. به گفته محققان، از آنجائیکه داروی قطعی برای سرماخوردگی وجود ندارد، عسل می تواند با وجود قابلیت دسترسی ساده و ارزان، بسیار سودمند باشد. محققان تاکید می کنند نباید به کودکان کمتر از یک سال به علت ریسک بوتولیسم (مسمومیت غذایی حاد) عسل داده شود. محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا در بررسی های خود دریافتند عسل در درمان سرفه به مراتب بهتر از درمان های فعلی است. عسل روند بهبود خارش گلو را در بزرگسالان و میزان سرفه را در کودکان تسریع می کند. به گفته محققان، هنوز علت دقیق تاثیر عسل بر روند بهبود سرماخوردگی مشخص نمی باشد. اما عسل حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و دارای فعالیت آنتی میکروبی و ضدالتهابی است. همینطور با ایجاد پوششی بر روی لایه های مخاطی، به تسکین سرفه و گلودرد کمک می نماید. منبع: minfood.ir 1399/06/14 08:40:18 5.0 از 5 2210 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , تسكین , دارو , درد این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی