بادام یک مکمل عالی برای رژیم کاهش وزن است نتایج مطالعه نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که افزودن بادام به یک رژیم غذایی کم کالری می تواند به کاهش قند خون و فشار خون کمک نماید و در عین حال در کاهش وزن نیز موثر باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، مردم اغلب از خوردن آجیل به سبب کالری و چربی زیاد آن اجتناب می کنند. با این حال، یک مطالعه جدید نشان داده است افرادی که بادام می خورند، به اندازه افرادی که بادام مصرف نمی کنند، وزن کم کردند. کارشناسان تغذیه می گویند آجیل هایی مانند بادام سیر کننده و حاوی انواع مواد مغذی مورد نیاز هستند. از اینرو وقتی به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی متعادل خورده شوند، می توانند به مدیریت وزن کمک کنند. این مطالعه نشان داد افرادی که بادام را به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی با کالری محدود می خوردند، حدود ۹.۳ درصد از وزن بدن خودرا از دست دادند. آنها همین طور بهبودهایی را در معیارهای مختلف سلامت قلبی متابولیک مانند فشار خون، قند خون و چربی ها تجربه کردند. به منظور بررسی تأثیر مصرف بادام بر کاهش وزن، ۱۴۰ مرد و زن بین ۲۴ تا ۶۵ سال انتخاب شدند. همه شرکت کنندگان BMI (شاخص توده بدنی) در محدوده اضافه وزن یا چاقی داشتند. سپس افراد بطور تصادفی به یک رژیم غذایی غنی شده با بادام یا بدون آجیل تقسیم شدند. در ۱۲ هفته اول، همه شرکت کنندگان یک رژیم غذایی کم کالری مصرف کردند. سپس، برای ۲۴ هفته آتی، آنها از رژیم غذایی برای حفظ وزن پیروی کردند. شرکت کنندگان در شروع مطالعه و همین طور در نقاط ۱۲ و ۳۶ هفته ای برای ارزیابی به کلینیک مراجعه کردند. در این ارزیابی ها، پژوهشگران بررسی کردند که آیا افراد بسته به هدف فعلی، وزن خودرا از دست داده یا حفظ نموده اند. به علاوه، فاکتورهای مختلف متابولیک قلبی مانند فشار خون، چربی های خون، قند خون، انسولین، مقاومت به انسولین، حساسیت به انسولین و عملکرد سلول های بتا پانکراس در آنها اندازه گیری شد. پس از تحلیل و بررسی داده ها، دانشمندان دریافتند که هر دو گروه کاهش وزن مشابهی داشتند- حدود ۷ کیلوگرم- و همین طور بهبود خوبی در سلامت قلبی متابولیک شأن مشاهده شد. با این حال، رژیم غذایی غنی شده با بادام، بهبودهای بیشتری را در کلسترول بد LDL ایجاد کرد. بگفته نویسندگان، LDL با بیشترین خطر برای تشکیل پلاک های گرفتگی عروق هم راه است، بدین سبب بهبود سطح آن می تواند بطور بالقوه منجر به کاهش خطر قلبی عروقی شود. منبع: minfood.ir 1402/07/07 12:43:39 5.0 از 5 342 تگهای خبر: اضافه وزن , تجربه , تغذیه , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط خرید انواع سرفیس لپ تاپ دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود سفارش های مهم برای حاملگی سالم پربحث ترین ها یک برچسب شفاف روی پوست، هوای سلامتی شما را دارد باید وضعیت اقتصادی بهتری برای جامعه پزشکی فراهم گردد مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته مصرف ماست احتمال مبتلا شدن به سرطان های کشنده را کاهش می دهد جدیدترین ها یک برچسب شفاف روی پوست، هوای سلامتی شما را دارد باید وضعیت اقتصادی بهتری برای جامعه پزشکی فراهم گردد مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته مصرف ماست احتمال مبتلا شدن به سرطان های کشنده را کاهش می دهد میوه ای با خواص ضد سرطان رزماری گیاهی با خواص اعجاب انگیز رژیم غذای یویو به کلیه ها لطمه می رساند خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم خرید انواع سرفیس لپ تاپ اکالیپتوس درختی با خواص درمانی اعجاب انگیز تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی