بادام یک مکمل عالی برای رژیم کاهش وزن است نتایج مطالعه نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که افزودن بادام به یک رژیم غذایی کم کالری می تواند به کاهش قند خون و فشار خون کمک نماید و در عین حال در کاهش وزن نیز موثر باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، مردم اغلب از خوردن آجیل به سبب کالری و چربی زیاد آن اجتناب می کنند. با این حال، یک مطالعه جدید نشان داده است افرادی که بادام می خورند، به اندازه افرادی که بادام مصرف نمی کنند، وزن کم کردند. کارشناسان تغذیه می گویند آجیل هایی مانند بادام سیر کننده و حاوی انواع مواد مغذی مورد نیاز هستند. از اینرو وقتی به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی متعادل خورده شوند، می توانند به مدیریت وزن کمک کنند. این مطالعه نشان داد افرادی که بادام را به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی با کالری محدود می خوردند، حدود ۹.۳ درصد از وزن بدن خودرا از دست دادند. آنها همین طور بهبودهایی را در معیارهای مختلف سلامت قلبی متابولیک مانند فشار خون، قند خون و چربی ها تجربه کردند. به منظور بررسی تأثیر مصرف بادام بر کاهش وزن، ۱۴۰ مرد و زن بین ۲۴ تا ۶۵ سال انتخاب شدند. همه شرکت کنندگان BMI (شاخص توده بدنی) در محدوده اضافه وزن یا چاقی داشتند. سپس افراد بطور تصادفی به یک رژیم غذایی غنی شده با بادام یا بدون آجیل تقسیم شدند. در ۱۲ هفته اول، همه شرکت کنندگان یک رژیم غذایی کم کالری مصرف کردند. سپس، برای ۲۴ هفته آتی، آنها از رژیم غذایی برای حفظ وزن پیروی کردند. شرکت کنندگان در شروع مطالعه و همین طور در نقاط ۱۲ و ۳۶ هفته ای برای ارزیابی به کلینیک مراجعه کردند. در این ارزیابی ها، پژوهشگران بررسی کردند که آیا افراد بسته به هدف فعلی، وزن خودرا از دست داده یا حفظ نموده اند. به علاوه، فاکتورهای مختلف متابولیک قلبی مانند فشار خون، چربی های خون، قند خون، انسولین، مقاومت به انسولین، حساسیت به انسولین و عملکرد سلول های بتا پانکراس در آنها اندازه گیری شد. پس از تحلیل و بررسی داده ها، دانشمندان دریافتند که هر دو گروه کاهش وزن مشابهی داشتند- حدود ۷ کیلوگرم- و همین طور بهبود خوبی در سلامت قلبی متابولیک شأن مشاهده شد. با این حال، رژیم غذایی غنی شده با بادام، بهبودهای بیشتری را در کلسترول بد LDL ایجاد کرد. بگفته نویسندگان، LDL با بیشترین خطر برای تشکیل پلاک های گرفتگی عروق هم راه است، بدین سبب بهبود سطح آن می تواند بطور بالقوه منجر به کاهش خطر قلبی عروقی شود. منبع: minfood.ir 1402/07/07 12:43:39 5.0 از 5 358 تگهای خبر: اضافه وزن , تجربه , تغذیه , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران جدیدترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی