راهکارهایی برای رفع نفخ و تهوع به گزارش مین فود، خوردن غذاهای چرب می تواند احساس رضایت در ما ایجاد نماید، اما گاهی اوقات این احساس رضایت دائمی نیست و با ناراحتی پس از لذت خوردن غذای چرب همراه می باشد. به گزارش مین فود، چربی ترانس و چربی اشباع موجود در غذاهای چرب و فست فودها نه فقط موجب افزایش وزن می شود، بلکه موجب افزایش سطح کلسترول در بدن و سطوح قند خون می شود. همشهری در گزارشی آورده که حالت تهوع بعد از مصرف شیرینی های چرب یک اتفاق رایج است، با اینحال نباید زیاد نگران بود طبیعت برای ما درمان هایی به شکل نوشیدنی های آرام بخش فراهم نموده است. در این مطلب، پنج نوشیدنی سالم را بررسی می نماییم که می توانند حالت تهوع را کاهش داده و تعادل را بعد از یک وعده غذایی مقوی و چرب به بدن بازگردانند. آب گرم آب گرم قدیمی ترین، ساده ترین و در عین حال موثرترین درمان بعد از مصرف غذاهای چرب است. آب گرم با تقویت تجزیه چربی ها به هضم غذا کمک می نماید و موجب می شود بدن غذای سنگین را بطور موثرتری پردازش کند. گرمای آب داغ همین طور ماهیچه های دستگاه گوارش را شل می کند و هر گونه ناراحتی یا نفخ ناشی از زیاده روی های در خوردن غذاهای چرب را کم می کند. علاوه بر این، آب داغ گردش خون را بهبود می بخشد و به دفع سموم کمک می نماید. نوشیدن آب داغ پس از غذا یک عمل تسکین دهنده است که به سلامت کلی گوارش نیز کمک می نماید. نوشیدنی و سوپ های سم زدا نوشیدنی ها و سوپ ها غنی از مواد مغذی مانند سبزیجات و گیاهان از پروسه سم زدایی طبیعی بدن پشتیبانی می کنند. این نوشیدنی ها به هضم غذا کمک می کنند، نفخ را کم می کنند و ویتامین های ضروری را فراهم می کنند و در تقویت حس جوانی و شادابی موثر هستند. گنجاندن نوشیدنی ها یا سوپ های سم زدا در برنامه غذایی بعد از مصرف چربی می تواند یک راه سالم برای تنظیم مجدد سیستم شما باشد. نوشیدنی های پروبیوتیک این نوشیدنی ها که سرشار از باکتری های مفید هستند، میکروبیوم روده سالم را تقویت می کنند و در هضم بهتر غذا موءثر هستند، پروبیوتیک ها همین طور به بدن کمک می کنند تا چربی ها را تجزیه کند و ناراحتی هایی که بیشتر با وعده های غذایی چرب هم راه است را کم می کنند. آب یا چای رازیانه آب رازیانه بعد از مصرف غذاهای چرب یک انتخاب فوق العاده است. آب رازیانه که به داشتن خواص گوارشی شناخته شده است به کاهش نفخ و ناراحتی بعد از خوردن غذای چرب کمک می نماید. نوشیدن این گیاه معطر به صرت چای موجب هضم بهتر غذا می شود و یک داروی تسکین دهنده برای مقابله با سنگینی وعده های غذایی چرب است. طریقه درست کردن چای رازیانه بسیار ساده است؛ می توانید بسادگی مقداری دانه رازیانه یا رازیانه تازه را در آب بجوشانید و میل کنید. چای سبز چای سبز حاوی کاتچین ها و آنتی اکسیدان های قوی است که به هضم غذا کمک می نماید و موجب کاهش تاثیر وعده های غذایی چرب بر سیستم گوارش می شود. چای سبز تولید آنزیم های گوارشی را تحریک می کند و موجب تجزیه چربی ها و کاهش ناراحتی می شود. علاوه بر این، پلی فنول های موجود در چای سبز به سلامت کلی کمک می نماید و خواص ضد التهابی ارائه می دهد. نوشیدن چای سبز بعد از خوردن چربی نه فقط به هضم غذا کمک می نماید، بلکه حس طراوت بخشی به روز شما می بخشد و به سلامتی پس از صرف غذا کمک می نماید. منبع: minfood.ir 1402/11/21 09:44:32 5.0 از 5 385 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , برنامه , تسكین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ویدیو تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز جدیدترین ها رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ویدیو تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی