راهکارهایی برای رفع نفخ و تهوع به گزارش مین فود، خوردن غذاهای چرب می تواند احساس رضایت در ما ایجاد نماید، اما گاهی اوقات این احساس رضایت دائمی نیست و با ناراحتی پس از لذت خوردن غذای چرب همراه می باشد. به گزارش مین فود، چربی ترانس و چربی اشباع موجود در غذاهای چرب و فست فودها نه فقط موجب افزایش وزن می شود، بلکه موجب افزایش سطح کلسترول در بدن و سطوح قند خون می شود. همشهری در گزارشی آورده که حالت تهوع بعد از مصرف شیرینی های چرب یک اتفاق رایج است، با اینحال نباید زیاد نگران بود طبیعت برای ما درمان هایی به شکل نوشیدنی های آرام بخش فراهم نموده است. در این مطلب، پنج نوشیدنی سالم را بررسی می نماییم که می توانند حالت تهوع را کاهش داده و تعادل را بعد از یک وعده غذایی مقوی و چرب به بدن بازگردانند. آب گرم آب گرم قدیمی ترین، ساده ترین و در عین حال موثرترین درمان بعد از مصرف غذاهای چرب است. آب گرم با تقویت تجزیه چربی ها به هضم غذا کمک می نماید و موجب می شود بدن غذای سنگین را بطور موثرتری پردازش کند. گرمای آب داغ همین طور ماهیچه های دستگاه گوارش را شل می کند و هر گونه ناراحتی یا نفخ ناشی از زیاده روی های در خوردن غذاهای چرب را کم می کند. علاوه بر این، آب داغ گردش خون را بهبود می بخشد و به دفع سموم کمک می نماید. نوشیدن آب داغ پس از غذا یک عمل تسکین دهنده است که به سلامت کلی گوارش نیز کمک می نماید. نوشیدنی و سوپ های سم زدا نوشیدنی ها و سوپ ها غنی از مواد مغذی مانند سبزیجات و گیاهان از پروسه سم زدایی طبیعی بدن پشتیبانی می کنند. این نوشیدنی ها به هضم غذا کمک می کنند، نفخ را کم می کنند و ویتامین های ضروری را فراهم می کنند و در تقویت حس جوانی و شادابی موثر هستند. گنجاندن نوشیدنی ها یا سوپ های سم زدا در برنامه غذایی بعد از مصرف چربی می تواند یک راه سالم برای تنظیم مجدد سیستم شما باشد. نوشیدنی های پروبیوتیک این نوشیدنی ها که سرشار از باکتری های مفید هستند، میکروبیوم روده سالم را تقویت می کنند و در هضم بهتر غذا موءثر هستند، پروبیوتیک ها همین طور به بدن کمک می کنند تا چربی ها را تجزیه کند و ناراحتی هایی که بیشتر با وعده های غذایی چرب هم راه است را کم می کنند. آب یا چای رازیانه آب رازیانه بعد از مصرف غذاهای چرب یک انتخاب فوق العاده است. آب رازیانه که به داشتن خواص گوارشی شناخته شده است به کاهش نفخ و ناراحتی بعد از خوردن غذای چرب کمک می نماید. نوشیدن این گیاه معطر به صرت چای موجب هضم بهتر غذا می شود و یک داروی تسکین دهنده برای مقابله با سنگینی وعده های غذایی چرب است. طریقه درست کردن چای رازیانه بسیار ساده است؛ می توانید بسادگی مقداری دانه رازیانه یا رازیانه تازه را در آب بجوشانید و میل کنید. چای سبز چای سبز حاوی کاتچین ها و آنتی اکسیدان های قوی است که به هضم غذا کمک می نماید و موجب کاهش تاثیر وعده های غذایی چرب بر سیستم گوارش می شود. چای سبز تولید آنزیم های گوارشی را تحریک می کند و موجب تجزیه چربی ها و کاهش ناراحتی می شود. علاوه بر این، پلی فنول های موجود در چای سبز به سلامت کلی کمک می نماید و خواص ضد التهابی ارائه می دهد. نوشیدن چای سبز بعد از خوردن چربی نه فقط به هضم غذا کمک می نماید، بلکه حس طراوت بخشی به روز شما می بخشد و به سلامتی پس از صرف غذا کمک می نماید. منبع: minfood.ir 1402/11/21 09:44:32 5.0 از 5 408 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , برنامه , تسكین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی