مصرف گردو با افزایش میزان باكتری های پروبیوتیك روده و كاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همچنین سرطان، از سیستم گوارش محافظت می كند.
یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گردو موجب تغییرشكل جامعه میكروب های روده شده و موجب افزایش قابل توجه باكتری های سودمندی نظیر Lactobacillus، Roseburia، و Ruminococcaceae می شود.
به گفته محققان، گردو همچون یك پروبیوتیك عمل كرده و به تغذیه و رشد باكتری های كه دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند كمك می كند.
لاری بایرلی، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می گوید: «سلامت روده ها با سلامت كل بدن مرتبط است. مطالعه ما نشان می دهد كه گردو موجب تغییراتی در روده می شود و همین مسئله می تواند علت سایر فواید این خوراكی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.»
وی در ادامه می افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی از جمله كاهش ریسك بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط است.»
به گفته محققان، احتمالا اجزای بیواكتیو گردو از فاكتورهای دخیل در ایجاد این فواید هستند.