به گزارش مین فود به نقل از مهر، در تحقیقات جدید ادعا می شود كه مصرف پنیر تاثیر قابل توجهی بر شكل جمجمه انسان داشته است.
محققان از مجموعه های جهانی ۵۵۹ كاسه سر و ۵۳۴ آرواره فك تحتانی (استخوان جمجمه) متعلق به بیش از دویست جمعیت قبل از دوره صنعتی استفاده كردند تا از تاثیر رژیم غذایی بر شكل، نوع و اندازه جمجمه انسان در طول دوره گذار به كشاورزی مطلع شوند.
آنها تغییرات كمتری در مورفولوژی جمجمه گروه های كه غلات، لبنیات و یا هر دو غلات و مواد لبنی را مصرف كرده بودند، یافتند.
دیوید كاتز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه كالگری كانادا، در این باره می گوید: «بیشترین تغییرات در مورفولوژی جمجمه در گروه های مصرف كننده محصولات لبنی مشاهده شد.»
محققان بر انجام مطالعات بیشتر برای یافتن علت این تغییر شكل در جمجمه تاكید دارند.