به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان، ماكارونی انرژی و مواد مغذی ضروری را به شكل فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی تامین می كند.
یك وعده ماكارونی (۱۰۰ گرم) مملو از ۱۲. ۵ گرم پروتئین و ۲. ۵ گرم فیبر است، درحالیكه ماكارونی تهیه شده از گندم كامل یا سمولینا، ۳. ۵ تا ۴ برابر ماكارونی عادی حاوی فیبر است.
تحقیق اخیر نشان داده است مصرف ماكارونی نه تنها باعث چاقی نمی شود بلكه با شاخص توده بدنی پایین تر هم مرتبط است چراكه بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای سالم مردم جهان است.
همچنین ماكارونی باعث افزایش كلسترول نمی شود، حاوی هیچ چربی ناسالمی نیست و منبع خوب كربوهیدرات ها و مواد مغذی موردنیاز بدن است.
چندین مطالعه هم نشان داده اند كه نصف فنجان ماكارونی تهیه شده از گندم كامل باعث كاهش ریسك مشكلات مزمن سلامت نظیر بیماری قلبی-عروقی، دیابت نوع۲، سرطان و مشكلات گوارشی می گردد.